torsdag 23 februari 2012

Easy cooking part 1

Jaha, nu har katrineholms-kuriren börjat med recept och vi var inte sena med att testa den här goda fisken. Visserligen brukar jag göra liknande "fiskpinnar" men nu fick man hälla i goda cashewnötter! Jag och båda (!) barnen åt med god aptit.

* Hacka 1 dl cashewnötter mycket fint. Blanda med 1 dl sesamfrön, salt och peppar. Lite örtkryddor kan man ta också, vi tog lite torkad basilika. Jag tillsatte ½ dl ströbröd för det blev lite lite annars.
* Vit fisk i "fiskpinnestora" bitar vändes i två uppvispade ägg
* Lägg fisken i nötblandningen och häll över blandning så det blir på hela fisken
* Stek på medelvärme ca 4 minuter på varje sida
* Vi åt kokt potatis, ärtor, citronskivor och sås gjord på matlagningsyoghurt + fetaost.

Inga kommentarer: