torsdag 5 december 2013

The result you've been waiting for!

Det här är resultatet av alla onyttiga onyttigheter - Mjölkchokladfudge...I say no more, hur gott som helst! Tack för receptet Jessica Lundberg i "Kakburken" - det finns säker en hel del varianter på det här godiset men jag följde Jessicas recept. Testa!


Mjölkchokladfudge
Koka 3 dl grädde, 1 dl sirap och 2 dl socker till smeten klarar kulprovet (tiden varierar men jag kokade den ca 30-40 min). När det klarat kulprovet så häll i 150 g hackad mjölkchoklad, 50 g smör och 2 msk honung. Rör ihop, häll i en bakplåtspappersklädd form med kant (jag tog en avlång form ca 8 x 27 cm, fudgen blev 2 cm tjock) . In i kylen i 4 timmar innan ni skär bitar.
 

 
Go'fika på jobbet imorgon!

Inga kommentarer: